Kampanjveckan.

Som sagt, var förra veckan ute med ssu bussen och kampanjande. Så roligt det har varit! Träffat så himla många trevliga, brinnande människor och känner verkligen hur jag utvecklats, både som människa och rent debatt tekniskt.
Har under veckan hört på ex antal debatter mellan jytte och niklas. Har hela tiden hört jytte förespråka ändringarna som måste till för en bättre välfärd, fler jobb och utbildningsmöjligheter. Det jag hört från niklas består mest i "skall tåg gå på mjölk" och "ni vill ju regera med kommunister" och kanske den person jag hört om mest i veckan; lars ohly. Har varit lite trist att inte argumenten som lyfts fram bemötts. Och från MUF´s sida har jag mest hört diffusa argument. Tyvärr.
En debatt blir alltid mer intresant när två sidor verkligen brinner och kämpar. Men det kanske bara är min åsikt..

Det som kanske stått ut mest i veckan var nog hur niklas wykman tjatat om "ni vill ju regera med kommunister". Låt mig förklara närmare.
Moderaternas nya ord är; rättvisa. Rättvisa för alla. Men något som verkat glömts bort är att i aliiansen sitter KD. Som förespråkar "traditionella" värderingar och konsekvent och konstant försökt motarbeta alla positiva förändringar som gjorts för HBT personer. Så då undrar jag niklas wykman; rättvisa för alla när ni sammarbetar med ett parti som diskriminerar människor baserat på sexuella läggningar?
Rimmar rätt dåligt.

Smutsig valrörelse..

Fick följande kommentar (som inte är godkänd än..)
"SD kommer in i höst vare sig ni vill eller inte OCH det bästa av allt, er korruption kommer att uppdagas och landsförrädarna kommer att ställas till svars. Känns det bra att vara medansvarig för korruption förresten? antar att du tom blir upphetsad som får vara med och propagera för diktatur SVERIGE?"

Vilken korruption pratar du nu om lille vän?
Och diktatur. Här kan jag liksom inte hålla mig för skratt längre.
Kanske borde du läsa på om SD.. eller nej. Läs på om politiska ideologier överlag. Och när du ändå håller på kan du läsa lite grundläggande om politiska partier.
När du gjort detta är du välkommen tillbaka så kan vi diskutera på en nivå som varken handlar om påhopp eller smutskastning. Tack.

Den smutsiga valrörelsen gav jag inte mycket för för bara några veckor sedan. Men med de senaste utspelen i olika medier har jag lite gett upp hoppet om en värdig valrörelse från alliansens håll. Det tjatas om toblerone politik och ska jag vara ärlig så tycker jag kanske att man kunde komma med något lite bättre om man väl skulle hoppa i leran.

 


RSS 2.0